keskiviikko 1. elokuuta 2012

herkkusieni-kantarelli-pekoni piirakka


paistoin piirakkaa hieman liikaa (ehti tummua hieman)

Pohjaan
100 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
3 rkl kylmää vettä

pohja

Nypi kuivat aineet margariinin joukkoon, lisää kylmä neste ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi, älä vatkaa, ettei taikina sitkisty.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle, paista pohjaa uunin alatasolla 225 asteessa n. 10 minuuttia.






 Täyte:
100-150 g pekonia (nelijöiksi)
200 g herkkusieniä silppuna
2 dl ruokakermaa
2 munaa
1 dl parmesan juustoeraastetta

1 punasipuli
kantarellejä
1 dl fetaa



1. paista silputut herkkusienet,silputtu sipuli,kantarellit ja pekoni pannussa.
2. sekoita kulhossa munat,kerma ja parmesaanijuusto
4.kaada pannun sisältö pohjan päälle ja asettele fetaa päälle.
5. Kaada munamaitopäälle.
6.laita hieman juustoraastetta tai (itse laitoin olterman juuston siivuja 4kpl piirakan päälle).


uuniin 225 astetta n.20min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti