perjantai 27. heinäkuuta 2012

grillilisäkkeet: herkkusienipekoni ja tomaattimotzarella

turi tuossa grillailtua ystävieni kanssa  Ja ruuasi suunnittelin ihan uusia perunoita ja kanaa.
Mutta muutaman lisäkkeen ajattelin tehdä. Sienipekonia olen ennenkin tehnyt ennenkin, mutta tämä tomaattimozarella on uusi resepti minullekin.Nyt tuli syötyä ja varsinkin mozarellatomaatti oli todella porukan mieleen. Itse en ole kovin suuri sieni-fani. Mutta muille se maistui myös hyvin

Herkkusienipekoni:  (ikävä kyllä otinkin vain kuvan ennen paistoa.)

ennen paistoa

Herkkusieniä
pekonia
mustapippuria
suolaa
1.viipaloi sienet
2.pilko pekoni pieniksi nelijöiksi
3. laita pannulle ja paista
4.mausta esim. suolalla ja mustapippurilla
 5.kun sienet ovat paistuneet ja pekoni ruskeahkoa, se on valmista.
(tarjoile suoraan lämpimänä)


huom. lisäkkeen voi tehdä myös etukäteen ja lämmittää sitten esim.grillissä laittamalla sen folioon ja sitten grilliin.


Tomaatti-mozarella:



Tomaatteja
Mozarellaa (esim.pallojen muodossa)
tuoretta basilikaa
mustapippuria
oliiviöljyä


1. kuutioi tai viipaloi tomaatit.
2.laita ne kulhoon.Lisää mozarella.kaada joukkoon hieman oliiviöljyä (n.1-2rkl)
3.mausta mustapippurilla ja laita tuoretta basilikaa pilkottuna mausteeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti