keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Helpot pitsapatongit

Tein pitsapatonkeja kahdella eri täytteellä eli tonnikalaa 2 patonkia sekä 1 patonki kanalla.

Ohje tonnikalapatongit:
tonnikalaa
patonkeja
ketsuppia tai tomaattipyrettä
pitsamaustetta
juustoraastetta

ohje kanapatongit:
Sama ohje muuten mutta tonnikalan tilalle
hunajamarinoitua kanasuikaletta
lisäksi voit laittaa esim. ananasta mukaan (itse tein ilman ananasta)

1.laita ketsuppi taitomaattimurkaa ja lisää leipien pälle kana tai tonnikala.

                       2.HUOM.patongit pitää olla paistettu jo etukäteen. Lisää pitsamaustetta.

                       3. lisää juustoraastetta.

laita patongit uuniin 200.c ja niin kauan kunnes juusto on sulanut eli noin 10-15min

sitten syömään

1 kommentti:

  1. Näitä tulee itsekkin kotona tehtyä aina välillä. Näyttää niin herkullisilta :p

    VastaaPoista