Maailman parhaat viipalekeksit
- Herkullisia keksejä tuli tuossa leivottua, kun viikonlopuksi on tulossa vieraita Helsingin suunnalta.
-
- TAIKINA:
- 200 g voita
- 200 g sokeria
- 1 keltuainen
- 2 rkl siirappia
- 3 tl vanilliinisokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl ruokasoodaa
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keltuainen
hyvin sekoittaen. Lisää siirappi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää
taikinaan.
- Muodosta taikinasta halkaisijaltaan 2 cm tankoja. Laita pellille laivinpaperin päälle. JÄTÄ RUNSAASTI VARAA LEVIÄMISEEN!
- Paista 200 asteessa kunnes ovat kauniin ruskeita. Leikkaa heti uunista otettua vinoiksi viipaleiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti