torstai 26. heinäkuuta 2012

Maailman parhaat viipalekeksit

  •  Herkullisia keksejä tuli tuossa leivottua, kun viikonlopuksi on tulossa vieraita Helsingin suunnalta. 
  •  
  • TAIKINA:
  • 200 g voita
  • 200 g sokeria
  • 1 keltuainen
  • 2 rkl siirappia
  • 3 tl vanilliinisokeria
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl ruokasoodaa
  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keltuainen hyvin sekoittaen. Lisää siirappi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää taikinaan.
  2. Muodosta taikinasta halkaisijaltaan 2 cm tankoja. Laita pellille laivinpaperin päälle. JÄTÄ RUNSAASTI VARAA LEVIÄMISEEN!
  3. Paista 200 asteessa kunnes ovat kauniin ruskeita. Leikkaa heti uunista otettua vinoiksi viipaleiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti